Varekurv


Luk vindue

Vildtkamera JK-47 SPYPOINT TINY-Ws
Ny 2013 model

Spypoint leverer dette "high-end" vildtkamera, som overgår næste alle andre vildtkamera på markedet på de væsentligste punkter.
Dette kamera er vurderet som 2 bedste kamera i uvildig amerikansk test, kun marginalt overgået af et langt dyre kamera se testen(klik på link).For eksempelvis har SPYPOINT's produkter markedets hurtigste IR-blitz tid til at optage billede, når den registrer bevægelse. Hvis vildtkameraet er for langsom til at starte op, er dyret ofte passeret inden billedet optages.Det nye vildtkamera TINY-W fra Spypoint leveres med en "BLACK BOX", der fungerer som backup kamera. Afhængigt af terrænet er den sorte boks gemt på et sikkert sted inden for ca. 20 meter fra kameraet. Kameraet sender trådløst til "BLACK BOX" alle optagelser, så der er en billed kopi af alle optagelse.Med "Black Box" enheden får du nogle klare fordele. Du kan få adgang til optagelserne på SD-kort med optagelserne uden du skal i nærheden af kameraet og forstyrre. Bliver kameraet stjålet så er alle optagelser af tyven også lagret i den sorte boks.TINY-W er det kamera, der kan sikre at det område der overvåges forbliver uforstyrret.


SPYPOINT kameraer har en bevægelsesdetektering linse med 7 beskyttelseszoner. Disse 7 zoner hjælper kameraet til hurtigere at optage og øge vinklen for bevægelses- registering.

Afstand til hvor kameraet registerer bevægelse og belysning med 38 infra røde diode lys som standard gør kameraet til markedets bedste mht. oplysningsafstand. Det er meget væsentlig, når de fleste billder optages, som skumring og natbilleder).Spypoints vildtkamera er nok markedets mest bruger- venlige, og samtidig har spypoint produkterne en utrolig solid konstruktion af kamera huset, som sikrer en god robusthed.

Bemærk at Spypoint anvender linser der svarer til den billed opløsning der er angivet. Vær opmærksom på at den opløsning der angives er ”faktisk” opløsning og ikke sker ved interpolation. Dvs. en software metode til at lave flere pixel på billedet. Ved interpolation af billeder vil det være et problem at forstørre billedet.
Den nye model er markedets mindste kamera 12x9x7 cm.

Der kan anvendes op til 32 Gb hukommelseskort.
SPYPOINT IR-10, TINY, TINY-W og Bolyguard SG-560V er markedets eneste vildtkamera med Timelaps funktion.
Timelaps tillader brugeren at indstille kameraet til at tage et billed med et givet interval. Eksempel: hvis indstillingen er 5 minutter Time Lapse "mode, tager kameraet et billede hvert 5. minut i den periode kameraet er aktivt, selv om der ikke er nogen bevægelse foran kameraet.
Dette giver dig mulighed for at få billeder afspillet uden for detektionsområdet af kameraet.

Bemærk: "Time Lapse» modus gælder kun i "foto»tilstand, ikke i "VIDEO" mode.
Der stemples nu både dato, tidspunkt, temperatur og månefase på alle billeder.

Sidst men ikke mindst kan Spypoints store tilbehørs pakke også anvendes til dette kamera. 
Se indslag i TV2 Nyhederne, hvor SPYPOINT TINY-W afslører indbrudstyv.  Eller se indslag fra TV2 Syd.
Spypoint et af de eneste vildtkamera produkter, hvor billed kvaliteten er god nok til at afsløre idenititen af tyven. 

Selv det billigste vildtkamera i Spypoints produktprogram overgår klart vildtkamera fra eksempelvis Uway, Moultrie, Bushnell, Stealtcam, Scoutguard og Cuddeback. 
Vildtkameraet har mange indstillings muligheder for både billede og video.

Andre anvendelses muligheder
:
Trådsløst, fleksibelt og billigt overvågningssystem på byggepladsen / lagerpladsen, overvågning af ejendom, overvågning omkring landbrugs bygninger, observation ifm. fælder osv.
Pris:         $0.00

Stk:{tag_addtocart, Køb}
Vildtkamera JK-47 SPYPOINT TINY-Ws