Varekurv


Luk vindue

Vildtkamera JK-45 Spypoint TINY HD
Ny 2013 model

Spypoint leverer dette "high-end" vildtkamera, som overgår næste alle andre vildtkamera på markedet på de væsentligste punkter. Dette kamera er vurderet som 2 bedste kamera i uvildig amerikansk test, kun marginalt overgået af et langt dyre kamera se testen. (klik på link)
Nyheder:

  • Fuld High Definition (HD) video kvalitet.

Eksempelvis hurtigheden hvor SPYPOINT's produkter har markedets hurtigste IR-blitz tid til at optage billede, når den registrer bevægelse (er vildtkameraet for langsomt til at starte op er dyret ofte passeret inden billedet optages).


SPYPOINT kameraer har en bevægelsesdetektering linse med 7 beskyttelseszoner. Disse 7 zoner hjælper kameraet til hurtigere at optage og øge vinklen for bevægelses- registering.

Med afstand til hvor kameraet registerer bevægelse, og med belysning med 38 infra røde diode lys har det som standard markedets bedste oplysningsafstand (meget væsentlig, når de fleste billder optages som skumring og natbilleder). Spypoints vildtkamera er nok markedets mest brugervenlige kamera: Meget enkelt at bruge selv for den uøvede.
Samtidig har Spypoint produkterne en utrolig solid konstruktion af kamera huset, som sikrer en god robusthed.

Bemærk at Spypoint anvender linser der svarer til den billed opløsning der er angivet. Vær opmærksom på at den opløsning der angives er ”faktisk” opløsning og ikke sker ved interpolation. Dvs. en software metode til at lave flere pixel på billedet. Ved interpolation af billeder vil det være et problem at forstørre billedet.
Den nye model er markedets mindste kamera -  kun 12x9x7 cm.
Der kan anvendes op til 32 Gb hukommelseskort.
Der stemples nu både dato, tidspunkt, temperatur og månefase på alle billeder.
Sidst men ikke mindst kan Spypoints store tilbehørs pakke også anvendes til dette kamera.
Selv det billigste vildtkamera i Spypoints produktprogram overgår klart vildtkamera fra eksempelvis Uway, Moultrie, Bushnell, Stealtcam, Scoutguard og Cuddeback.
Vildtkameraet har mange indstillings muligheder for både billede og video.
Andre anvendelses muligheder:
Som trådsløst, fleksibelt og billigt overvågnings system på byggepladsen / lagerpladsen, overvågning af ejendom, overvågning omkring landbrugs bygninger, observation ifm. fælder osv.
Pris:         $0.00

Stk:{tag_addtocart, Køb}
Vildtkamera JK-45 Spypoint TINY HD