Varekurv


Luk vindue

Vildtkamera JK-41 SPYPOINT HD-7
Ny 2013 model

Spypoint levere "high-end" vildtkamera, som overgår næste alle andre vildtkamera på markedet på de væsentligste punkter. Eksempelvis hurtigheden har SPYPOINT's produkter markedets hurtigste IR-blitz tid til at optage billede, når den registrer bevægelse (er vildtkameraet for langsom til at starte op er dyret ofte passeret kameraet inden billedet optages).NYHEDER for denne model:

  • Lydoptagelse med video.

  • HD video kvalitet.

  • Nye IR-dioder (high power dioder) for præcis og god natbelysning.

  • Forsinkelsen mellem optagelserne kan ændres til sekunder istedet for minut.

  • Nye 7 Mpixel linse.


SPYPOINT kameraer har en bevægelsesdetektering linse med 5 beskyttelseszoner. Disse 5 zoner hjælper kameraet til hurtigere at optage og øge vinklen for bevægelse registering.

Afstand ud til hvor kameraet registere bevægelse. Belysning med 46 infra rødt diode lys har de som standard markedets bedste oplysningsafstand (meget væsentlig, når de fleste billder optages, som skumring og natbilleder). Spypoints vildtkamera har nok markedts mest bruger venlige kamera, meget enkelt at bruge selv for den uøvede. Samtidig har spypoint produkterne en utrolig solid konstruktion af kamera huset, som sikre en god robusthed.
Bemærk at Spypoint anvender linser der svarer til den billed opløsning der er angivet. Vær opmærksom på at den opløsning der angives er ”faktisk” opløsning og ikke sker ved interpolation. Dvs. en software metode til at lave flere pixel på billedet. Ved interpolation af billeder vil det være et problem at forstørre billedet.
Den nye model er gjort meget mere kompakt, så vildtkameraet kun fylder (11x23x12 cm).
Der er anvendt de nyest og bedste IR-dioder 46 stk for den absolut bedste natbeslysning.
Den interne kamera enhed kan tages ud af kamera kassen, så programmering meget nemmere kan foretages.
Samtidig kan man selv rengører sensor og linse uden man skal til at skrue i kameraet og dermed risikere at miste garantien.
Der kan anvendes op til 32 Gb hukommelseskort.
Der stemples nu både termperatur og månefase på alle billeder.
Og ikke mindst nu kan Spypoints store tilbehørs pakke også anvendes til dette kamera.
Men det nye HD-7 kameraet beholder den enkelt og ligetil bruger betjening, som rigtig mange bruger er utrolig glade for !

Vildtkamera fra Spy point HD-7 7,0 Megapixel billedkvalitet. Infrarød bevægelsesføler. 46 infrarød LED dioder (til natoptagelse).
Selv det billigst vildtkamera i spypoints produktprogram overgår klart vildtkamera fra eksempelvis uway, moultrie, Bushnell, stealtcam, scoutguard, cuddeback.
Vildtkameraet har mange indstillings muligheder for både billede og video.

Andre anvendelses muligheder:
Som trådsløst, fleksibelt og billigt overvågnings system på byggepladsen / lagerpladsen, overvågning af ejendom, overvågning omkring landbrugs bygninger, observation ifm. fælder osv.
Pris:         $0.00

Stk:{tag_addtocart, Køb}
Vildtkamera JK-41 SPYPOINT HD-7