Varekurv


Luk vindue

Vildtkamera JK-36 Spypoint I-6
Ny 2013 model

Spypoint leverer "high-end" vildtkamerera, som overgår næsten alle andre vildtkamera på markedet på de væsentligste punkter.Eksempelvis på hurtigheden har SPYPOINT's produkter markedets hurtigste IR-blitz tid til at optage billedet, når det registrer bevægelse (er vildtkameraet for langsom til at starte op er dyret ofte passeret kameraet inden billedet optages).
 
SPYPOINT kameraer har en bevægelsesdetekterings linse med 5 beskyttelseszoner. Disse 5 zoner hjælper kameraet til hurtigere at optage og øge vinklen for bevægelse registering.

Afstand ud til hvor kameraet registere bevægelse:Med belysning fra 35 infrarøde diodelys har kameraet som standard markedets bedste oplysningsafstand (meget væsentligt når de fleste billder optages som skumring og natbilleder).
Bemærk at Spypoint anvender linser der svarer til den billed opløsning der er angivet. Vær opmærksom på at den opløsning der angives er ”faktisk” opløsning og ikke sker ved interpolation. Dvs. en software metode til at lave flere pixel på billedet. Ved interpolation af billeder vil det være et problem at forstørre billedet.
Spypoints vildtkamera er nok markedets mest brugervenlige kamera. Meget enkelt at bruge selv for den uøvede. Samtidig har spypoint produkterne en utrolig solid konstruktion af kamera huset, som sikrer en god robusthed.
Den nye model er gjort meget mere kompakt, så vildtkameraet kun fylder (11x23x12 cm).
Der er anvendt de nyeset og bedste IR-dioder 35 stk for den absolut bedste natbelysning.
Den interne kamera enhed kan tages ud af kamera kassen, så programmering meget nemmere kan foretages.
Samtidig kan du selv rengøre sensor og linse, uden at du skal til at skrue i kameraet og dermed risikere at miste garantien.
Der kan anvendes op til 32 Gb hukommelseskort.
Og ikke mindst - nu kan Spypoints store tilbehørspakke også anvendes til dette kamera.
Selv det billigste vildtkamera i spypoints produktprogram overgår klart vildtkameraer fra eksempelvis Uway, Moultrie, Bushnell, Stealtcam, Scoutguard, Cuddeback. 
Vildtkameraet har mange indstillingsmuligheder for både billeder og video.

Andre anvendelsesmuligheder:
Som trådsløst, fleksibelt og billigt overvågningssystem på byggepladsen / lagerpladsen, overvågning af ejendom, overvågning omkring landbrugsbygninger, observation ifm. fælder osv.
Pris:         $0.00

Stk:{tag_addtocart, Køb}
Vildtkamera JK-36 Spypoint I-6