Varekurv


Luk vindue

Lokkekald til kronhind
Den er specielt udviklet til at efterligne nød kaldet fra en kronvildt kalv.Lyden fra lokkekaldet vil får hinder til at søge til for at beskytte kalven. Hinder kommer tæt på og ofte vil de "gø".

Denne type kald er mest succesfulde i områder med tæt kronvildt bestand.

Udvid den nederste del af lokkekaldet og placer mundstykket mellem dine læber og blæs korte og længere stød af luft i 15-20 sekunder. Hvil i to til tre minutter og fortsætte med at kalde sådan i 15-20 minutter hver periode.

For at opnå det bedste resultat, skal du åbne og lukke hænderne foran ende af lokkekaldet, som opstår der en mere autentisk lyd. Sørg for at du ikke blæse spyt i mundstykket.

Dette lokkekald kan også bruges til at kalde sikahjorte i brunsten. For at efterligne dette kald skal du starte med at blæse svagt ind i lokkekaldet med en "krrr" lyd, derefter blødt kald igen. Skifter herefter med at blæse hårdt for at nå højfrekvent fløjtende lyd, derefter forsigtigt skifte intensitet igen mellem kort/blød og hård/højfrekvens lyde. Stadigvæk med "krrr" indblæsning. Kald 3 gange som dette, vente og justere din næste kald sekvens til at svar på hjorte.
Pris:         $0.00

Stk:{tag_addtocart, Køb}
Lokkekald til kronhind