Varekurv


Luk vindue

Bukkekald Universel fra Klaus Weisskirchen
Et gennemprøvet og alsidigt lokkekald fra Klaus Wiesskirchen. Blandt andet understreges kvaliteten og effekten af Klaus Wiesskirchen's kald at Jæger og Naturfotograf Kristoffer Clausen nu kun bruger kald fra Klaus Wiesskirchen.

Med dette lokkekald kan du efterligne alle de forskellige lyde fra hundyret. Det er også muligt at efterligne harens nødopkald, som en ræv kan høre det på op til 1000 meter.Det afgørende for succes er at frembringe den rette tone.Derfor leveres alle lokkekald fra Klaus Weisskirchen også med en DVD, der giver en grundig instruktion i brugen af kaldet.

Det som adskiller Weisskirchen rådyr lokkekaldet er det materiale, som kaldet er fremstillet af. Lokkekaldet er lavet af den dyrebare træsort Wenge, som har en høj vægtfylde, er modstandsdygtig mod fugt, og den særlige silikonering polymeriseret med Platinum. Dette gør det muligt at bevare et ensartet kald igennem årene uden at kaldet ændrer lyd.Det anbefales at du vedligeholder lokkekaldet med bivoks.Blandt andet understreges kvaliteten og effekten af Klaus Wiesskirchen's kald at Jæger og Naturfotograf Kristoffer Clausen nu kun bruger kald fra Klaus Wiesskirchen.
Pris:         $0.00

Stk:{tag_addtocart, Køb}
Bukkekald Universel fra Klaus Weisskirchen